Dopis nepříteli

Dopis nepříteli

Anotace: ......

Píšu ti lásko má dřív než se rozední
Z chatrných okopů svůj dopis poslední
Chlap sám a v dálce jen těžko si stojí
Unaven steskem a marnými boji

Chtěj’ abych střílel – zalehl za pušku
Ale já pro slzy nevidím na mušku
Mučí mě do morku domova volání
Vzpomínám lásko má na naše svítání

Smutek mě zahalil vpil se mi do kůže
Dříve či později stejně mě přemůže
Píšu ti lásko má – myšlenky zebou
V té strašné válce mezi mnou a tebou
Autor Blazius, 06.03.2017
Přečteno 355x
Tipy 9
Poslední tipující: bogen, Fany, Cappp, Donne, Kapka, Jin&Jang, DigBallz
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)!

07.03.2017 16:06:57 | Fany

Bolavá.
Bolavě hezká.

07.03.2017 15:17:14 | Cappp

Pěkná.

07.03.2017 15:12:14 | Donne

:( pro válku v lásce by měli tyhle mista zrušit

07.03.2017 00:53:16 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí