Uspávačka

Uspávačka

Anotace: ...

Usni, dítě
Brzy k ránu
Dostaneš dar
Dostaneš vránu

Spi již sladce
Sni svůj sen
Noc už končí
Blíží se den

Ve starých kůžích
Mrtvých tvorů
Zajisté se
Vyhneš moru

Usni, dítě
Uspí tě klaun
V kabátci svém dlouhém
Ve věži spí faun
Autor Ravena Lupus, 07.03.2017
Přečteno 208x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Akyš, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí