S dírou v hlavě

S dírou v hlavě

Anotace: Dalo by se to říct kultivovaně, ale proč?

Luk s šípy kdysi někdo dal a ani se tu nenadál
Přemýšlet tiše o štěstí, které se zítra obelstí
Byl oklamán předsudkům svým
Já přeci střílet neumím…
A padla oběť za oběti
V nihilistickém pojetí
Jen ze všeho ukrojím krajíc
Přec ke štěstí překáží šprajc…
Je jako šíp co rmoutí zrak
Překáží chtít a naopak
Dohnal mě dnes až sem, až k vám
A v tichosti se omlouvám…
Pravděpodobně opět krajíc
Ten blby šprajc…
Pitomý šprajc…
Autor Alisa 16, 07.03.2017
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím co je lepší - mít v hlavě šíp, nebo vykrvácet po jeho odstranění...

08.03.2017 15:02:09 | Alisa 16

Ali a Murat, těm stačily ruce.

07.03.2017 11:00:08 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí