Kanál

Kanál

Anotace: ...

Sbírka: Drobky a pocity

Konečně jsem objevil
v bedně
dobrej kanál.

Pořád je tam žlutej vykřičník
a jedna skvělá hláška:

„Informace –
žádný nebo špatný signál“

Jenom mlčí,
neruší

Můžete tak sedět,
přemýšlet
a uvědomit si:

No jo,
spousta lidí
teďka vlastně čumí
na jednu desku
s lisovanými obvody
celičkou zatavenou v plastu

A myslí si,
to, co se před nimi děje
JE SKUTEČNÉ

A jsou spokojení
a jsou šťastní

někomu to stačí…

Hradec nad Moravicí
6. 9. 2014/20:46
Autor bloodysunset, 09.03.2017
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Cappp, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždy, když se octnu doma sám.
Tu bednu, ze zásady vypínám!
Zprávy jsem neviděl již řadu let.
A o to je hezčí svět.

"Ten můj"

10.03.2017 03:07:02 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí