Chceme změnu...

Chceme změnu...

Anotace: Tohle je takový malý protest kvůli tomu co se kolem mě děje...:o(

Na dlažebních kostkách
zas je lidská krev.
V ulicích, v těch tepnách města.

Hustou mlhou se nese
davů zpěv,
že se nám příčí ta Vaše cesta.

Svázali jste nám ruce
k semaforům.
A tak jsme zřeli, že
náš názor má červenou.

Stát přivlekli jste před zeď,
pohodili dravým tvorům.
Snad moudřejší má ustoupit!!!

Jsme prostoupeni černou smrtí,
z Vašich činnů, z vašich vět.
Sliby jsem už otrávení,
chceme změnu a to hned!!!
Autor Severka, 15.02.2007
Přečteno 291x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí