Dívka smyšlená

Dívka smyšlená

Anotace: Možná každý hledáme něco co nevíme jestli vůbec existuje

Dívka smyšlená


Míjím potemnělé lesy a vesnice
Cesta má je mi neznámá stejně
tak ústa tvá bezvládná
Pro trochu lásky vraždil bych
Šel bych svět sem a tam a jen pro pohledy našich očí jdu stále dál

Míjím staré roubenky a rozpadlá stavení
Chodím bez mapy, chodím dnem i nocí
Kde se schováváš má krásná neznámá?
Tvůj cit je můj dech, vítr v zádech a můj něžný květ

Chodím v bílém kabátku po světě a hledám děvče své
Dívku bledou a krásnou, něhou psanou
Kde jsi dívko má? Překrásná a smyšlená
Autor Marlene0621, 10.03.2017
Přečteno 249x
Tipy 6
Poslední tipující: Protos1182, Kubíno, AngelLia31, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné! :)) T.

10.03.2017 20:02:23 | AngelLia31

Děkuji moc:)

10.03.2017 21:32:22 | Marlene0621

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí