Jaké to asi je I.

Jaké to asi je I.

Anotace: ...

Jaké to asi je nechat spočinout

své myšlenky

jako vodní ptáky na rybníce,

kteří nemusí odlétat do teplých krajin

 

Neženou se za tím, co bylo a bude

nebo by mohlo být

pokud si to budeme dost umíněně přát

 

nehledají úmysl ublížit

za každou malou pravdou

a ještě menší lží

 

nehoní se za zimou nebo za jarem

nečekají na povel k lásce

 

jen sedí a užívají si slunce

a vítr na hladině něžně kolébá

jejich potomky

Autor Metal Lady, 10.03.2017
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Lioness, Donne, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to prima...

15.03.2017 00:06:47 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí