Škodoradostné umývadlá

Škodoradostné umývadlá

Anotace: ...

Láska

primitívny predchodca
nenávisti
v skrútenom tele

všade krv
a úlomky nechtov

do čela padajú vrásky
ako zárezy na pažbe
po úspešnom zásahu
lovca
a za pytliactvo
sa netrestá

vlasy vytrhnuté
aj s kusmi kože
ležia v krvavom umývadle
čo netají výsmech

vie
že ešte nie je koniec
kŕmenia
a tak odteká
do zberných priestorov
hromadného odchádzania
kde sa kúpu bezdomovci
a je im jedno
že niekde hore
uniká človek
žiletkou

tiež raz pochopia
že láska k životu
je nevytriezvieť
Autor Nervaque, 11.03.2017
Přečteno 225x
Tipy 7
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Jin&Jang, Frr, Philogyny1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí