Bez protestů

Bez protestů

Anotace: Bez protestů, se všemu podvolím, když pod kůží tě mám, když reálné nevnímám, budeš v mých žilách dál? teď když já se všeho vzdal, Ty má královno,lásky a nečekaných obratů a těsně propletených psychodramatů...

 

Bez protestů

Se všemu podvolím

Když pod kůží tě mám

Když reálné nevnímám

Budeš v mých žilách dál?

Teď když já se všeho vzdal?

Ty má královno

lásky a nečekaných obratů

A těsně propletených psychodramatů

Které život otevírá

když tempo na rychlosti nabírá

 

Bez protestů

Se v tvém náruči probudím

A své masky rozpoznám

Poprvé vím, že tu nejsem sám

Teď když jdeme spolu nocí po tenkém ledě

A já cítím, že jsi moje zvláštní nebe

A pod kůži tě celou mám

 

Bez protestů

Se klidně podívej

Že to málo, co jsem ti vzal

Ti stokrát vrátím zpátky

Až mě pustíš dál

Ty má královno

lásky a nečekaných obratů

S bolestí ale bez podrazů

Ty má královno

lásky a nečekaných obratů

Když mě znovu zkoušíš

milovat i nenávidět

a krásu tvou

uhrančivou

ti mohou všichni

jen závidět

 

(Hanuš Šparlinek, 12.3.2017)

 

Autor Hanuš, 12.03.2017
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí