Za městem stojí starý dům

Za městem stojí starý dům

Anotace: ....

Tam kousek za městem
stál starý rozpadlý dům
on byl námětem pro spoustu obrazů
Jak dům se rozpadá
tak i lidé stárnou
a peníze světu vládnou

A ten starý dům
nebezpečným se stává
a cestu k němu zarostla tráva
já k němu mám tisíce vzpomínek
tam dala jsi mi náš první polibek

A jak Brichta zpívá svůj Barák na Odstřel
tenkrát tenhle song
z kazeťáku zněl
a já držel tě ve své náruči nahou
říkal ti pojď se mnou na noční
procházku Prahou

Podívat se kde můj rodný dům stál
místo něj tu teď stojí Interšpar
a stopy jejž rozvířil prach
co bylo tenkrát na svých křídlech
odnesl pták.
Autor Pajalord, 14.03.2017
Přečteno 256x
Tipy 10
Poslední tipující: Poetik, Iva Husárková, Koralína, jitka.svobodova, KeepTheFlameBurning, piťura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nahota starých domů dýchá kouzlem věčnosti... ST. :-))

15.03.2017 03:26:20 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí