Na piano se naučím

Na piano se naučím

Anotace: A budu hrát a budu hrát

Na piano se naučím
A budu hrát a budu hrát
A myslet na svůj malý plán
A plánovat svůj malý dramat
Utápět se v nepochopení
Že láska vlastně ani není
A budu hrát a budu hrát
A smát se tomu, kdo má rád…
A smát se lidem, kteří spí
Po nocích jako bláhoví
Já přeci velký blázen jsem
A jdu si přímo za nosem
A moje lež
Jako kyanid
Mně může stát se přínosem…
Na piano se naučím
A budu hrát a budu hrát
A smát se tomu, kdo má rád
A smát se sobě
A pak hrát
A bude to tak akorát…
To bude jeden z životů
Který pro velkou ochotu
Chci zkusit žít a zkusit hrát
A smát se tomu, kdo má rád…
Autor Alisa 16, 14.03.2017
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: ZILA78, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí