Jaké to asi je? II.

Jaké to asi je? II.

Anotace: ...

Jaké to asi je

mít v hlavě všechno uspořádané

všechny šuplíky schované

tužky v jedné řadě

oblečení poskládané do komínků

a vše má své místo, pozici a složku

a nic, byť jediná myšlenka

se nemůže volně toulat po chodbách

 

mezitím má mysl

je módní přehlídka zoufalství

jejíž premiéra je derniérou

den co den

 

a nehledě na počet ramínek ve skříni

vždy mám u nohou 

další kopu myšlenek jako šaty,

které mi nesedí

 

tlačí mě na rukou

jsou moc krátké, moc úzké

nabízí mužům věci, které jim nejsem ochotna dát

 

a nehledě na počet desek a šanonů

vždy visí ve vzudchu

hejno útržků vět

 

gratulací

kondolencí

pochval

křiku

pláče

smíchu

 

jaké to asi je

zatáhnou všechny zipy

od pouzder na obleky

 

obout si své oblíbené myšlenky

a odejít

domů

Autor Metal Lady, 14.03.2017
Přečteno 247x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, Iva Husárková, Cappp, enigman, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaké to asi je?
Nejspíš nuda!
Ať žije myšlenkový chaoz.
:-)

15.03.2017 01:37:14 | Cappp

to uspořádání je utopie...to ostatní naštěstí realita...

15.03.2017 00:09:07 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí