Nezaměstnaná

Nezaměstnaná

Anotace: xxx

Radosti má veliká,jak ten život utíká.

Bez práce už jsem rok a věřte,

není to pro mě šok.

Jenom trochu klidu od práce,

ať je sranda a legrace.

Na má stará kolena, 

chytrá budu a školená.

Učím se chytrou býti,

abych mohla do práce jíti.

Pracák se snaží co může,

abych neodírala stát s kůže.

Tak se učím co se dá,

státu ať jsem prospěšná.

Autor Pěkný den, 15.03.2017
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, ZILA78, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí