Nostalgisk

Nostalgisk

Anotace: |QWE

Ráno s vlasy vonícími solí
Pod sebou kila černého písku který skřípe mezi zuby
A drásá nahou kůži na zádech
Otlačenou od tužeb

Papírová loď odplula s prvním nádechem pod hladinu
Hladící hluchými místy
Nekonečnými pláněmi modré měnící se v temnotu
Z pod kterých nevyplaveš

Cigaretu na seznámení žmoulat v rozmoklých prstech
Nasávat nikotin
Spolu s výdechem vyfukovat život po locích slané vody s pěnou

Příběhy zaplnily hlavy
Daly šanci plynout času
Rozpohybovaly ruce
I němá sousoší ve fontánách

Vánoční přání pod hvězdami
Kdy se den dotýká vlhkého písku
A ty se se mnou noříš do vln
Spojení kusem kůže na zápěstí
Vyřezaným přáním
Opakujícími se pohyby rotující vody
I našich chyb
Autor její alter ego, 16.03.2017
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: piťura, Iva Husárková, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí