život...

život...

Anotace: Maš jen jeden......

Byla jsem u zoufalství a celé mě pohltilo,
byla jsem u radosti, to mě taky chtělo..
Neházejte lidičky svůj život za hlavu,
život stojí za to žít, stojí za tu námahu..
Vím, že někdy už toho máte vážně dost,
ale vzpomeňte si na chvíle,
které vám dělají radost.
Vždycky je někdo, kdo vás má rád,
miluje vás, i když vám to nedává znát.
Nic na světě nestojí za to, aby jste si vzali život,
nikdo a nic, věřte mi ŽIVOT je vzácnost.
Je to dar, který má každý jen jednou,
tak ho nezkracujte, duši svou neriskujte,
svým blízkým neubližujte.
Věřte mi, já vím o čem mluvím,
teď už si za svým životem stojím...!
Autor Natalie Kolářová, 13.03.2005
Přečteno 585x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí