vzpomínka

vzpomínka

Anotace: ...

Do tmy mi v mysli jasné září Tvé oči

a poslední vzpomínkou na dotek,

kdy na mě setrvaly okamžik,

mě hřeje hluboko někde uvnitř.

Vzpomínka tak silná, 

že nedá se více spát

a s touhou jen se Tebe dívat

víčka nelze více přemlouvat.

Autor jurij, 18.03.2017
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Koralína, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí