Miluji

Miluji

Anotace: ..po dlouhé době

#

 

už vyšlo mnoho podivně krásných hvězd

cítím vše co cítit jde

tvé oči jsou něčím víc 

víc než se zdá na pohled

 

zeleň co bere dech

a víc žiji než dřív

teď

tady

v tobě

naposled

po kapsách drobné

náznaky

tvé doteky

krásný let první třídou

nad mraky

nad spoustou něžností

mám tě pod kůží

jsi jako jed

a přesto mě to nezabíjí

cítím tvou vůni

tu která se nezapomíná

zůstává

na tobě

i při milování

v polštářích

je ve svítání

v odevzdání

fascinuje


jako tvé ruce

tetování

jsi silný

temný jako noc

provokuješ


zavři oči a lež

nech to teď na mě

věř mi

dnes už se nebude opakovat

to co prožijem

to co cítíme


Noc je čarovná svojí magií

pojď a svlékni mě

dotkni se



podivnè čáry na obloze....



x



 


 

Autor poustnivitr, 18.03.2017
Přečteno 311x
Tipy 10
Poslední tipující: Cappp, Pěkný den, Koralína, Frr, Philogyny1, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moje nejoblíbenější je v pase Orionu...tři hvězdy vedle sebe..pro mě září nejvíc...a všude

18.03.2017 23:35:24 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí