Minulost

Minulost

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=BiQIc7fG9pA

Prohrabuji se historií,
minulostí, která by měla zůstat uzavřená.
Běhá mi mráz po zádech,
když pročítám některá tvá slova,
tvé slovní spojení, cos napsal
kdysi,
v minulém století…
…alespoň mi to tak připadá.

Snažím se najít hranice,
hranice nemožného.
Koho z nás to bolí nejvíce?
Tak zní otázka,
na kterou není možné odpovědět.

Dávám si další šalvějový bonbónek,
na bolest v krku.
V uších zní mi píseň,
co slyšela jsem naposled,
před ztrátou našich hlasů…
Samým překvapením ztrácím dech…
…když začnu vnímat její melodii,
V hlavě se mi vyrojí spousty vzpomínek,
pociťuji melancholii…

Zvyšuji hlasitost, zem se třese.
Mám chuť tancovat,
Přidáš se ke mně?
A pak trochu zvolníme, pohlédneme na hvězdy,
třeba najdeme, to naše souhvězdí...
…tak jako kdysi…

Nalévám si další sklenku,
červeného vína,
ať zapomenu na chvilinku,
na to,
jak bylo mi
s tebou moc fajn.
Autor Koralína, 21.03.2017
Přečteno 248x
Tipy 7
Poslední tipující: grázlík, Iva Husárková, Philogyny1, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chápu Tě..tak ať je brzo líp

21.03.2017 22:14:11 | Jin&Jang

Zanechávaje toho, co je za Vámi, ubírejte se k Tomu, co máte před Sebou:-*) A spatříte tu krásu:-) S Láskou Alice.

26.03.2017 15:06:41 | Alice Králice a chechtavý pařez

Děkuji...:)

21.03.2017 22:27:28 | Koralína

Vaše tvorba je mému srdci velmi blízká :-)

01.04.2017 13:11:04 | Alice Králice a chechtavý pařez

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí