Cítím úzkost

Cítím úzkost

Anotace: ...

Cítím úzkost, když si uvědomím,
čím vším sis musel projít.
Sžírá mě svědomí,
za tvé těžké období.
Mám pocit zodpovědnosti,
za to,
jak zle ses musel cítit.
Je mi moc líto,
že jsem tě tehdy nemohla vysvobodit.
Vysvobodit ze spárů,
všeho nehezkého...

Promiň,
že otočila jsem se,
k tobě zády...

Přála bych si vlastnit stroj času
a vrátit se zpátky v čase.
Poslechnout srdce svého hlasu,
třeba bychom byli dneska někde jinde.

Dnes už vím,
že věk nehraje roli,
pokud najdeš člověka,
který ti rozumí v tom,
jaký jsi.

Vím, že se mi vyhýbáš,
cítím to z tvého jednání…
Autor Koralína, 24.03.2017
Přečteno 309x
Tipy 13
Poslední tipující: grázlík, Zasr. romantik, Iva Husárková, Kett, Jin&Jang, jitka.svobodova, Philogyny1, CoT
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zpřízněná duše ? :-) Zajisté se to vše spraví, věřte mi :-):-):-) On se vrátí:-)

25.03.2017 11:38:43 | Alice Králice a chechtavý pařez

Netrap se zbytečně. Přijde jiný. Hlavu vzhůru.

24.03.2017 20:26:49 | jitka.svobodova

Taky bych chtěla a věk je jenom číslo, nic víc, bez třech teček.

24.03.2017 20:14:39 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí