Osobn.ost

Osobn.ost

Anotace: Význam jména předepisující osud?

 

Zorné pole působnosti

propojené to souvislosti

osobnost nosná cnost

na pokraj společnost

odhalená pravděpodobnost.

 

Nosnost budoucnosti vepsána

ve jménu daru rodičů?

 

 

Mihotající vločka odstínů vznešených

Inverzí roztržitá stále točivá

Chtíčem unášena po koutech blaženosti

Andělskými křídly unášena nad

Elegancí souhry spontánnosti

Letargické sémě medové lahodnosti

Archanděla na zem padlého.

 

Koroze mysli vymyslí

Amatérsky si usmyslí jak dál se svou myslí když

Chtíč ukají vznešený princ

Toulavá princezna svobody líc

Ikdyž věž drží let

Kilometry daleko uletět

Ooo nemohu víc

Vířít vtělené srdce ryvné

Aluno v deštivých snech pralesů.


Vepsáná hravost slov

vně přírodní bytosti...

Autor MiMiKa, 25.03.2017
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí