Príchod jari

Príchod jari

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

V túto noc nad ránom
prišla k nám mladá Jar.
V brieždení modravom
prešla celý chotár.

Prešla po záhradách.
Vkĺzla do jabloní.
Skrýva sa a má strach.
Akosi sa bojí.

Prikráda sa.Vidím,
po prstoch ide sem.
Teplým vydýchnutím
bozkáva našu zem.

Teším sa, že zmocnie
keď priať jej bude čas
a kvetný svet zbožne
stúli do svojich rias.

Teším sa. Tak cítim,
že pekná, mladá Jar
túžby mi nasýti.
Dá poznať lásky dar.


Anna Vodičková
Autor annav, 26.03.2017
Přečteno 508x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi zřetelně něžné a melodické:-*)

26.03.2017 14:51:54 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí