=Dobrou noc,přejí

=Dobrou noc,přejí

Anotace: ***☺-☺***

~Měsíc nad krajinou~

*☺*

S večerem měsíc vyšel nad krajinu
a usadil se nad náš dům,
ozářil na zahradě záhon růží
a podíval se ještě k sousedům.
Bílé růže pak mají barvu stříbra
a před měsícem květy skloní
ten dnešní den se ještě nezhasíná
a před domem se děti honí.

*

Někde se otvírají okna v domech
a mámy volají..“Domů,děti“
co nevidět den nám slunce zhasne
a ve tmě to se všechno ztratí.
A děti cupitají už trochu mají strach
z té tmy co domy přikrývá
čeká je koupelna,večeře a pohádka
a maminčina náruč hřejivá.

*

Na černé zácloně z té noční tmy
jen hvězdy zářit jasně smí.
“Dobrou noc“…přejí
a krásné sny.

*****

Autor Květka Š., 26.03.2017
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, hanele m., Philogyny1, Koralína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

domov je máma...

26.03.2017 18:40:34 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí