kRáSnÝ dEn

kRáSnÝ dEn

Anotace: ....

Krásný den

Nakreslený panák
na silnici
děti skákající ho
to velká scéna
na vesnici

upovídané matky
vozící kočárky
odrostlá mimina
hledící kamsi
do dálky

ohnuté babičky
co pachtí se
v záhoně
hučící včelstvo
v stromové
koruně

otcové v oděvech
pracovních
mladinké dívenky
jezdící na koních

jen jeden
člověk nedělá nic
a to náš poustevník
basička plzně
co
přát si víc:-)
Autor pan Tichý, 26.03.2017
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dýchla na mě pohoda...;-)

26.03.2017 22:27:14 | bogen

.. na mě zas chmelová lahoda ..:-)

27.03.2017 10:56:42 | pan Tichý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí