Delikatesa

Delikatesa

Anotace: Hrátky ze slovy na talíři večeře.

 

Vesluji ve sluji v jímce kořene té

kořeněné polévce v céjlonské omáčce

na dně taléře řimčí  přes bory příbory

ochutnat delikátní likér svobody?

 

Předepsat recepís na masterpiece?

 

Nimrání se v polévce opovržení

ode dna spolikat vyjímky jímky dne

vplout do waterloo přes lomené obruče

přelouče čiperné střevíce to pomůže...

 

Delikatesa na talíři ve večerních hodinách.

 
Autor MiMiKa, 26.03.2017
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí