Čas

Čas

Anotace: -

jediný a spravedlivý,
vyměřený tikotem srdce,
konstantní,
přec nestejně plynoucí milencům i starcům,
minulý,
jež budoucností před tvým početím se zoval,
současný přec nezachytitelný v prach se obrací,
když minulost se historií stává,
tak jako vzpomínky budoucí na tebe blednou
a tvé pachtění za životem nakonec svým
nezastavitelným kolem semele
a vše v nic promění
jedním úderem hodin v minutě tvé poslední.
Autor malkapabla, 28.03.2017
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: hanele m., Cappp, Iva Husárková, Jort, kdotoví, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí