S večerem

S večerem

Anotace: ......

S večerem přišel déšť a s deštěm tíseň
Za nimi noční chlad a pocit samoty
Já v podkroví hrál svou labutí píseň
Ze svíčky kapal mi vosk na prsty a na noty

Poslední pokus přivolat tě tóny
Z dálky kam moje kroky nikdy nemohou
Z té pro mě dávno cizí nepřístupné zóny
Ztracené navždy časem a ne polohou

Bláhový pokus vyslat hudbou signály
Do deště někam tam kde se ti nějak žije
Protože věty mezi námi selhaly
Naposled při svíčce jsem hrál tu ztrátu harmonie
Autor Blazius, 28.03.2017
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: Poetik, jitoush, bogen, jitka.svobodova, kdotoví, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zrušila bych lásku, kde dva jsou na provázku, nahony si vzdáleni, mezi nimi uzel v kalamáři, jak světící razítko pro úřady, jak pachuť odpustku...

29.03.2017 06:35:45 | kdotoví

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí