=Pomalu svítá

=Pomalu svítá

Anotace: ---(*!*)---


~Byl krásný den~
~~~~~~~~~~~~
Byl krásný den
a ona šla sama,jen tak
cestou si o lásce písničku
začala potichu broukat
teď se k ní přidal
ve větvích stromů i vánek
kdyby do trávy si sedla
oči by ji za chvíli
zavřel spánek.
To ona ale nechtěla
na spánek nemá ani pomyšlení
vždyť kolem všechno
kvete a tak voní
je léto,slunce,modré nebe
proč ale vzpomínka na lásku
někdy tak studí a zebe?
Utře si jednu slzu
co po tváři se dolů kutálí
ví že se to nemá,
ale ať,
poslední cigaretu si ještě zapálí
vyfukuje obláčky dýmu
jako parní vlak od komínu,
ze sebe poslední vzpomínky vykouří
pro jinou a pravou lásku
snad někdy příště ještě zahoří.
Pomalu se stmívá
a jak to někdy v životě bývá
má takový pocit,někdo mě sleduje
zvolna se otočí a pak
se usměje.
Za ní jde ten,koho léta zná
a s jeho pejskem se ráda mazlívá,
víte jak to všechno dopadlo?
Byl krásný večer
krásná noc
a ti dva nečekali ani do vánoc
když si řekli to slůvko
„ANO“
potom měli krásné každé ráno
i pejsek měl svoji fenečku
to bylo lásky,
panečku.
~~~~~~~~~~~~~~

 

Autor Květka Š., 29.03.2017
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Koralína, Philogyny1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

byl krásný den, pro některé... :)

29.03.2017 22:28:56 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí