Upoután

Upoután

Anotace: ...

V nitru srdce
touha skrytá
bouří se
a zmítá
v železných poutech
neznámých tezí,
však v čem,
v čem její problém
vlastně vězí?

V nasládlém oparu
hraných slov a gest
tiše přemýšlí,
která z milionu cest
vede ke svobodě,
k nádechu
čistého vzduch.
Jak moc chce pryč
od nepochopitelných vzruchů,
pryč z temné kobky
hnijícího kamene,
snad časem,
snad... zapomene

Už jen sbírá
střípky naděje
a snaží se věřit,
že jednou,
třeb´ za sto let,
bude se i ona
moci
se šťastnými
měřit...
Autor seed.misulka, 15.02.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí