Beringovo moře

Beringovo moře

Anotace: takhle kolem

Umíš-li létat a v noci vzplát
dej přelet nad Beringovým mořem
na začátek snad několik salt
ze sedla nad okřídleným ořem

budu svou roli bravurně hrát
hele, Ty se elegantně blejskni
aleutská záře bude nás hřát
kamčatský krb v zádech, pitoreskní

kouřový sloup z kup řetězu hor
sahat do sfér podprahových vjemů
hudebních děl, jež andělský chór
zazpívá z not, z buffer subsystémů

libě pod online taktovkou múz
jakýpak div konstatovat šelest
dvou párů křídel, k přistání skluz
fouká-li nám boční vítr, jenž gest

dobré vůle má bezpočet snad
jenom tehdy, když nehne se vůbec
podfouklá křídla pak věští pád
ohnivých čar, nech je se rozutéct
Autor Petbab, 30.03.2017
Přečteno 297x
Tipy 7
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Amonasr, Jin&Jang, callowsick
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ó to je krásné. ST. :-))

31.03.2017 06:12:36 | Iva Husárková

Děkuji moc, i když přistávat s bočním větrem - to chce nadoraz tisknout páku na skluz )

02.04.2017 21:35:30 | Petbab

Přistání bývají těžká, ale stojí to za to. :-))

04.04.2017 03:21:30 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí