Mrtvá města

Mrtvá města

Anotace: ...

Černá duha
v krůpěj smáčí
snědé listí javoru

v jejich moci
věční spáči
podřimují
na skleněném lavoru

a tak čtu
ve větvích stromů
potulné chtíče
mrtvých měst

co v černých brýlích
koním vousu
připravují
bludišť sjezd..
Autor seed.misulka, 15.02.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí