Vím, že mi lžeš...

Vím, že mi lžeš...

Anotace: ...

Vím, že mi lžeš,
cítím tvou lež na mých rtech…
…když mě políbíš.
Vidím lež ve tvých očích,
když se díváš do těch mých.

Necháš ovládat se ďáblem,
jako hadrová panenka,
i když víš, jak moc ti ubližuje,
tenhle nápor…

Máš klapky na očích,
a nevidíš, že jeden z tvých nejbližších,
se ti ztrácí…
…tak otevři oči,
než bude pozdě…
…nic nejde lepit věčně,
a vůbec…
…hrát takhle na dvě strany…

Vím, že ti nemůžu dát ultimátum,
záleží to vše jen na tobě...
...ale jak dlouho ještě čekat mám,
než ti konečně docvakne,
kdo tě miluje
a kdo zneužívá,
kdo je tvá rodina,
a kdo si na ní jen hraje...
Autor Koralína, 31.03.2017
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: grázlík, Cappp, Jort, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavější by asi bylo
"Vím, že mi lížeš"

01.04.2017 08:40:31 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí