31-3

31-3

Anotace: A vaše děti vám to nepromíjí...

Žijem si podle plánů, na které čas nezbývá nám
Propíjíme se k ránu, ty jako dáma, já jak Dán
Chtít znát jen hezký lidi a večer stejně usnout sám
Vystrašení jak malé děti, na oko drsní jako pán
A těch, co to tak mají, není pár

Chceme mít jen hlavní cenu a hlavu plnou velkých snů
A každé pondělí je modré, neděle místo všedních dnů
Snažíme se býti větší, než dovoluje výška nám
S vlastním velkým neúspěchem, chodíme plakat k maminkám
A těch, co to tak mají, není pár

Zrazujeme i vlastní bratry, krev z rukou nikdo nesmívá
A tomu, kdo je trošku jiný, se každý hnedle vysmívá
Nasazujeme na tvář masky, za kterýma nás nepozná
Realitě stavíme záda, zohlá? Snad křivě rostená..
A těch, kteří mne znají, je jen pár

Autor Percles, 01.04.2017
Přečteno 223x
Tipy 4
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá!

05.04.2017 01:53:55 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí