Soumrak

Soumrak

Anotace: ......

Kraj zahořel pod sluncem západu
A třásl se smutnou samotou
Na sobě podzimní parádu
Než čas ho zadusí temnotou

A zvláštním zněl moment ten akordem
Já cítil jsem hrůzu i krásu
Jak v poklidu pózoval před mordem
Kraj vydaný napospas času

Jak ve světle svíček na bále
Leskla se země i mraky
V mých očích se přetrhly korále
Pak na tvářích leskly se taky

A jak vše ve slunci hořelo
Já marně jsem otáčel hlavu
Něco tu na dobro chybělo
Já viděl že hladím jen trávu
Autor Blazius, 03.04.2017
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí