Kapky malované tuší

Kapky malované tuší

Anotace: .

maluju něco mezi podzimem a jarem
nevím jestli zima ještě není nebo už
na kapky kde si nejsem jistý ani tvarem
používám místo barvy radši tuš
protože dole pod špinavým barem
leží můj zkrvavený nůž
Autor vhumanik, 05.04.2017
Přečteno 252x
Tipy 7
Poslední tipující: Kyška, jitka.svobodova, Iva Husárková, Frr, MARKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí