Zavři oči, padá hvězda

Zavři oči, padá hvězda

Anotace: Přej si něco...

Mým přáním je necítit tak mnoho,

A přitom vůbec nic.
V té prázdnotě, tak naplňující,
Chtít stále víc a víc.
 
Všechny ty představy a sny,
Prchavé, prchavější než hodiny a dny,
Mizí a zase se vrací.
Ztrácí svou výjimečnost.
 
A tak zůstávám ve svém strachu,
Ve vězení toho, co má být.
Nechci zemřít, chci žít.
 
Ty znáš pravdu, příteli,
Svět se točí dál,
I když bychom nechtěli.
 
Ty víš,
Že ta hvězda co padá, ta neplní přání,
Přináší jen smršť, bouře a hurikány,
Tak ječ, křič, buš,
Člověče, dál si vřešť.
Jednou i to, co zbylo,
Rozfouká vítr...
A smyje déšť.
Autor The Bell Jar Girl, 06.04.2017
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, piťura, Iva Husárková, Cappp
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To si piš. Vlastně ty už to máš napsané.
No, a právě proto se nám sny mohou plnit.

28.04.2017 22:07:51 | VEDz RVAHEs

Fascinující závěr.
Jo
Já už to vím.


Moc hezká.

06.04.2017 17:22:00 | Cappp

Díky :)

06.04.2017 17:28:32 | The Bell Jar Girl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí