ženy

ženy

Anotace: ___

líbí se mi

kypré ženy
když se mezi prsa
vejde celá hlava Veny
 
líbí se mi
široké boky
vlní se jak
šumavské potoky
 
líbí se mi 
hnědé oči
přibývají mi léta
nacházím písek v moči
 
líbí se mi 
velké bradavky
ví se že ženy
nemají rády padavky 
 
líbí se mi
široký úsměv
po probdělé noci ráno
týrá mě hlasitý ptačí zpěv
 
líbí se mi
malý pevný zadek
taky kulatý achylovu patu
mám na spodek
 
líbí se mi
že nejsi namyšlená
panička a každá básnička
je tak trochu vymyšlená
 
přiznej si 
paní
pane
básníku
 

 
Autor Stavák, 07.04.2017
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle se ti povedla! a báseň taky :-)

08.04.2017 09:01:24 | hledač

:-) Děkuji za návštěvu.

08.04.2017 19:23:59 | Stavák

Veselé pohoupání, doporučuji.

08.04.2017 00:06:01 | Lachin Nalop

:) Děkuji za návštěvu.

08.04.2017 19:23:44 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí