Písničky

Písničky

Anotace: I. Za malý kvítek v očích slepého motýla pro tebe jedna ze snítek vykřikne, že by i ticho za...

I.

Za malý kvítek
v očích slepého motýla
pro tebe
jedna ze snítek
vykřikne,
že by i ticho zabila ...

II.

Jsou vůně
co prozradí lásku
na sto honů
jako srdce.
když srpem zavadí
o sedmikrásku
a pak pláče,
že zabloudilo
a nemůže nalézt cestu domů ...

III.

Tak se tak trápíš,
že zmrzla růžička
a kdy ty se milý vrátíš,
že osiřela ve mně dušička .

A já bych zpívala
co všechno ve mně hoří
do tvých očí se dívala
jako hvězda
dokud tmám neuhoříš .

A já bych, ale hlas ...
jak bych tě zahřívala
jen abys mi
v těch tmách
abys mi nevyhas ...
Autor Howkins, 09.04.2017
Přečteno 222x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, Cappp, Frr, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

09.04.2017 18:35:34 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí