Kaliči na suši

Kaliči na suši

Anotace: zombi

..

.

O

 

už shazují bohy z nebe

ruce v pračce na životy

kafemlejnek a co to meleš?

řeči mají váhu  

někdy temný jak podzim k ránu

tvořím obraz svého splínu

vracím se v čase to je šance poslední

hudba hraje jak tluče mé srdce

staccato tisíc mil nad zemí

když se nebudeš se životem prát nic se nezmění

pod mostem místo bejvá na dračku

dobrej job sere na tvý plány


holé lebky a ve tváři nenávist

chytíš ty rány než přijde poslední

jedu na K.O

krev tvrdá zem semeno na vocase

není příjemný bejt jedna z posledních

jedu tu trať kde mě čeká tisíc mil nad zemí


mám po kapsách pár dobrejch triků

a pak bod co počítá tvý chyby

v hlavě to světlo je šestčtyřicet na tvrdou zem

za pár kaček po kolena sraček


zas skáču přes kaluže

srdce tluče 

lidi jako já hrajou vabank

pod vodou 

topit se je styl

až kam vede dno..

 

stopy města odškrtávaj body

pro běžce na ty dlouhý tratě

město nikdy nespí

kdo by řekl že ty že oni

budou chtít vejš kde je nebe

Výš bez pravidel

velký sny v malým pokoji

elektřinu odpojil eon

seru

jebu

seru na předsudky

jsou jiný cesty za světlem

 

 

Byl to hec..to jo

dík za zapalovač


Autor poustnivitr, 09.04.2017
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: Cappp
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy se poezie musí vyplivnout ... když je hořko na jazyku:)

... velký sny v malym pokoji, elektřinu odpojil eon ... :)

09.04.2017 17:48:31 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí