=Povídej...

=Povídej...

Anotace: ---(*♥*)---

~~~~~~~~~~
Já pořád slyším
co bys chtěla,povídej....
a já hned odpovím
jen tebe mi kousek dej
vždyt víš
v srdci tě stále nosím
buď jenom u mně,prosím
ty jsi mi zmizel
jako to ranní svítání
nebo jak polední slunce
jak jarní květy na stráni
jako vraník co běží z kopce
jak nad hrncem pára
či špulka nití při šití
nebo tužka co stále čmárá
lampa co zhasne a nesvítí

 

vrať se mi lásko,pusu mi dej
a už se nikam netoulej
odkud se těžko cesta hledá
tady už neplatí
žádné "kdyby,leda"...
lampa se rozsvítí,stmívá se
a já tě poznám po hlase
jak říkáš dobrý večer
jsem tady má milá
tak jsem tě honem honem
políbila...

pak jsem se...ách jo,

sama probudila.

*****

Autor Květka Š., 09.04.2017
Přečteno 217x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany, Philogyny1, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoduše hezké, Květko, :-)! ST

10.04.2017 06:09:10 | Fany

každý si vysníváme něco a to je dobře, dokud sníš, tak žiješ... :)

09.04.2017 22:11:03 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí