Motivace

Motivace

Až se ti někdy bude zdát,
Že život se ti sype jako karty,
Vzpoměn si na ty zážitky a začni se sebe sama ptát,
Kdo ti dělá ze života radost a vytváří ti úsměv na rty.

V tu chvíli se usměješ a začneš vidět ty radostné chvíle,
S lidmi ,kteří jsou s tebou v
dobrém či zlém,
Ty vzpomínky a společně dosažené cíle.

Přestaň plakat a hlavu vstyč,
Nenech se vyřadit ze hry,
Však nevzdávej se ,ty zlé časy budou brzy pryč,
Tak přece si nenecháš vzít svoje sny!
Autor Pucík 2, 09.04.2017
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ty jo, díky ;)

09.04.2017 17:52:55 | Jin&Jang

Není za co děkovat! Vždy mě to nakopne. :)

09.04.2017 21:36:20 | Pucík 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí