Pro Dejwina

Pro Dejwina

Anotace: Obdivuju ho za to co vydržel...

PRO DEJWINA
Slza ti stéká po zarudlé tváři a připadáš si jako hadr na vytírání.
Všichni tě pomlouvají a ještě se ti za zády posmívají.
Zůstal jsi sám jako kůl v plotě,ikdyž máš ted partu kámošů tak nedokážeš
zapomenout na tu dobu plnou podrazů. Dostal jsi už plno kopanců a u
zrcadla se směješ svýmu dodělanýmu vzhledu.Vzpomínáš jak jsi proletěl
prosklenýma dveřma a zůstalo ti 22 jizev.Jedna jizva tvou tváš zdobí a
je ti jedno co si o ní ostatní myslí.Jsi drsnej jako šmirgl papír, hajzl
a děvkař,co spí s každou.Každou sobotu se nalejváš vodkou a jsi rád že
nejsi tou vychrtlou troskou jako v sedmnácti.Ted si dokážeš vážit přátelství a podrazy přímo nesnášíš.Cítíš se seštupovanej jako ponožky.
Skoro nikdy nedáš najevo co cítíš,jen když tě něco bolí.Jizvy se ti špatně hojí a komu to vadí at si zadek políbí.Nejsi tak chladnokrevnej jak
se zdá,jen ti chybí aby tě měl někdo rád i stvýma chybama a jizvama.
Ikdyž se ti štěstí vyhíbá tak si nepřestáváš užívat a všechny okolo štvát.
Autor kláriss, 10.04.2017
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí