PODZIM

PODZIM

Anotace: ...

Když podzim vchází do zimy
nečeká
Oděný v rozervaných šatech
člověka
Bez reklam na plakátech
v klidu po opiátech
v modřinách na duši

Vítejte mé každoroční splíny

Přichází podzim
s dlouhými stíny
Od holých větví
od prázdných vět
od mnichů v celibátech
od ticha kmenů na vývratech

Štěstí dnes není na konci cesty

Ztratil jsem klíč
a je mi zima
Kde domov můj?
V pekle mám domov mezi svýma

Až zima vejde do jara
otevřu srdce do blízkých oken
otevřu okna do blízkých srdcí
A štěstí?
Stále nebude na konci cesty
Štěstí bude ta cesta

Kudy zima vejde do jara.
Autor Honza W., 11.04.2017
Přečteno 326x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...:-)

21.10.2017 15:07:14 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí