Přelet pod kůží

Přelet pod kůží

Anotace: tlaková pistole

spadli jsme spolu
na vydejchanej útes
načechraný peří
vyschlo v žáru pole

kde běhá moje
žízeň po životě
leží tu jen líný prase
se semenem v dece

navrch týhle bídy
tváříš se jak děvka
z noční jízdy
na pelechu nebožtíka

vymačkaný kozy
skrytý pod fialový stíny
na čele šméčko stigma
v hlavě tupý klíny

spadli jsem dost dolů
do klouzavýho dolu
permoníci žerou strach
a my tu chcípnem spolu
Autor Hugo Ramon, 11.04.2017
Přečteno 513x
Tipy 2
Poslední tipující: Alci, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

PISES TAK LIBEZNEJAKO VZDY..S LASKKOU TVORILKA(ROSA) :)

07.11.2018 00:24:50 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí