blbej kšeft

blbej kšeft

Anotace: ...

kdybych měl bohatý rodiče
asi bych tady teď neseděl
se zlámanejma nohama
opřenej o zeď
na mokrý podlaze sklepa

zapaluju si zbytek cigarety
vyfukuju oblak kouře
a přemýšlím
jak rychle jsem se dostal do týhle šlamastyky

život mi přidělil jen malý porce štěstí
a tak jsem (až do teđ) dělal pro lidi
u kterých byla smrt na denním pořádku
a před kterejma jsem bohužel neutajil
že jsem úplnej idiot

nic si ale nevyčítám
chvílema to bylo i dobrý
ta kočka
co mě do toho uvrtala
byla tak sexy
že jí to slušelo i se šnorchlem na potápění
škoda
že jsme si spolu víc neužili
než si jí vzali do parády tyhle pitomci
co mě tady právě utahali
a který teď vedle počítaj moje prachy

po týhle nakládačce
považuji naši spolupráci za ukončenou
asi jsem měl víc štěstí než rozumu
pořád ještě žiju

všichni na tomhle místě
jsme ale stejně předem mrtví
patrně dojde znovu na bolest
natahuju se po trubce
kterou tady zapomněli
a začínám se plazit ke dveřím týhle prokletý kobky
abych dokončil SVOJI práci
Autor piťura, 13.04.2017
Přečteno 324x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Lioness, Poetik, Amonasr, AndreaM
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezvadný! ST. :-))

16.04.2017 07:17:51 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí