Tajemný

Tajemný

Anotace: tak trochu o Lásce upíra.....nebo spíš dívce zamilované do upíra...

Každou noc do snu přichází
Tajemná mužská postava
Temnota z něj vychází
Své černé srdce mi podává

Rudé oči září v noci
Když se do nich podívám
Jsem zcela v jeho moci
Temnotě se prodávám

Podivnou vládne smyslností
Zlo v něm svůj úkryt má
Všechny porazí svou lstí
Z nikoho strach nemá

Ani mít nemusí
Jemu nikdo neublíží
Už dávno přestal žít
On vše přežije bez potíží

Však jeden nepřítel tu je
Je to slunce vládce dne
S ním vždycky prohraje
Před ním jeho moc bledne

Však úsvit ještě nenastal
Stále nás halí měsíční svit
Sen svůj snít můžu dál
Než přijde vražedný úsvit

Až první paprsek mě pohladí
Sen můj se opět rozplyne
Tajemný muž se opět vytratí
Můj život s jeho nesplyne
Autor Adeleide Gregory, 15.02.2007
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

80%, ovšem jen proto,že se to moc nerýmuje. Mám totiž raději básně, které se rýmují. Jinak, kdyby to šlo, dám 90%, to však nejde.

07.04.2007 19:14:00 | E.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí