Pomlázka

Pomlázka

Anotace: Trochu velikonoční nálady

Tak zas Ježíš na kříži
smutně na nás pohlíží.
Rok se z rokem sešel,
nově stráně posel.
Zelená se, žlutě voní,
kočky po loukách se honí.
Vrba proutky počítá,
slípka vejce hledá.
Z trouby voní beránek,
vesele se směje na vajíčka
krásně nabarvená.
Kluci pyšně vyhrkali,
něco na kostelík dali.
Sláva jaro přišlo,
zem se budí dary dává.
Velikonoc sláva, sláva...
Autor lesní víla, 16.04.2017
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková, Fany, zdenka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí