-7-

-7-

Anotace: slovo, slova, sloveso

 

 

 

Propojit slova, co bez smyslu jsou

přiblížit rozumu, co nenesou.

To, co po ránu hledá

nenachází a jen těžko vstřebá.

 

 

 

A ty zahlédneš jen tak zlehka

chvilku matnou, která ránem zkřehkla.

Tím pochopíš, že slova skoro všechna

se svého významu prudce lekla.

 

 

 

Proto se nestává, že tato slova

chtěla by znamenat něco znova.

 

 

 

Autor toyen., 17.04.2017
Přečteno 838x
Tipy 3
Poslední tipující: MARKO, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí