Diskokoule

Diskokoule

Anotace: Text k nové písni, trochu smutný, ale i takový je někdy život.

Úterní dopoledne smutné jak slunečníky v dešti
zavedlo mě do uliček zakalené mysli
zamotalo do tkaniček zablácených tenisek
kterým se obloukem u léta vyhýbám

Má k smíchu snaha být lepší než včera
připomíná nůž ostřím po kamenech světa
sním v barvách duhy a peletě hvězd
ale žiju ve nudném filmu Bustera Ketona

Má hlava, disko koule pod stropem štěstí
odráží světlo a nechá si jen stíny
má hlava, pod stropem v zakouřeném baru
smutné oko ošklivé manekýny

Mé představy končí kousek za laťkovým plotem
nedovolí mi roztáhnou křídla a dopřát si dotek
do těch míst kam dojdou jen ti vytrvalí
kde je ta čára, kde jsme kdysi spolu stáli

Uzel u kotníků co mě prý chrání
vytlačil za ty léta pěkné jizvy
snad se mi podaří najít jeho konec
a stále věřím, že jednou povolí
ještě není čas na vzdávání
ještě je na to příliš brzy

I když dnes stále cítím, že je ..

Má hlava, disko koule pod stropem štěstí
odráží světlo a nechá si jen stíny
má hlava, pod stropem v zakouřeném baru
smutné oko ošklivé manekýny
Autor Zbrana, 18.04.2017
Přečteno 213x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí