Novoschody v nás

Novoschody v nás

Anotace: oznamuje se virtuálníkům našim :-)

ukusuju sedmikráskám
bílý hlavičky
nemnoha
snad sedmi
bříška plný vápníku

nepohrdnu
žlutým střapcem
pampelišek
a po jídle ani
hořkou trubkou

dostal jsem chuť
na ovocnou šťávu
doma jsem ji vařil
v krámě taky ukuli
ale bez ovoce

ozvaly se mi tři holky
jsi milý – úžasný – fajn
bez ruky
bez pusy
jen písmenka ve větru
Autor Hugo Ramon, 18.04.2017
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné :)

18.04.2017 19:45:10 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí