Kvido

Kvido

Anotace: Je to jen malé rozloučení s mým pejskem,milovala jsem jej více než některé lidi na světě a byl tím kdo pro můj život znamenal mnoho

Je tady,vím to,její přítomnost je hmatatelná.
Až strach mě jímá,že jsem to já pro kterou přišla.
Vždyt´smysl by to mělo.Zlá jsem a nepotřebná tak nač zde vzduch dýchat,proč tady stát.
Ona to ví,že já tuším,jak v špatném filmu hledíme na sebe-Já si šeptám.
Nechci,nechci jít.Ona mě chlácholí zlá asi není.
,,Nejdu dnes za tebou,netoužím po tobě"
Ne.,není to pravda Po krvi jen touží,místo smíchu zbyly tu jen ouže slz.
Byt´mě nevzala cos horšího se stalo ON..,
Jeho mi vzala
Hoře,bolest,utrpení
už nic jiného zde v mém životě není
bez NĚHO
Autor sslunickoo, 13.03.2005
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí